Varauspalvelu

Sähköisen varauspalvelun kautta voit varata Salon kaupungin venepaikkoja ja viljelypalstoja sekä katsella ja muokata omia varauksiasi. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7. Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta, jonka voit luoda klikkaamalla Kirjaudu sisään -painiketta sivun yläreunasta.
Jo aiemmin paikkansa varanneet voivat kirjautumisen jälkeen hakea oman varauksensa tiedot tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Huom! Varaus maksetaan verkkomaksuna Paytrailin tarjoamassa palvelussa, joka on osa Suomi.fi palvelukokonaisuutta. Maksuaikaa on 3 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta.

Mikäli et voi käyttää varauspalvelua tai maksaa verkossa tai myös halutessasi tehdä varauksen yrityksen nimissä, sinun tulee asioida:

- Viljelypalstojen varausasioissa Halikon virastotalon palvelupisteessä viljelypalstojen yhteystiedot.

- Venepaikkojen varausasioissa Halikon virastotalon yleisten alueiden kehittäminen ja ylläpito-osastolla venepaikkojen yhteystiedot.

Mikäli viime vuonna luomasi tunnus tai salasana ei ole tallessa, saat selvitettyä tunnuksen ja/tai uusittua salasanan tämän linkin kautta.
Vanhaa varausta ei voi liittää uuteen tunnukseen, mikäli se on viime vuonna liitetty aikaisempaan tunnukseen.

TEE UUSI VARAUS

Tee sähköinen varaus verkossa. Voit selailla vapaita paikkoja, varata ja maksaa varauksiasi palvelun avulla.

OMAT VARAUKSESI

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi.